Динаміка нагрівання високовольтних силових кабелів із пластмасовою ізоляцією - Золотарьов, В.М.; Антонець, Т.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Виконано аналіз результатів розрахунку пропускної спроможності силових кабелів на напругу 220 кВ. Робота присвячена створенню системи розрахунку допустимого струму високовольтних силових кабелів із зшитою поліетиленовою ізоляцією. Results of power cable capacity computations for the voltage of
220 kV are analyzed. The work deals with developing a current
rating computation system for high-voltage cross-linked polyethylene
power cables.