Регулирование свойств композиций на основе поливинилхлорида с использованием стабилизаторов, не содержащих свинец, для изоляции кабельной продукции - Золотарев, В.М.; Чулеева, Е.В.; Чулеев, В.Л. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Представлені результати теоретичних і експериментальних досліджень з регулювання властивостей композицій полівінілхлориду для ізоляції кабельної продукції з використанням стабілізаторів, що не містять свинцю . Визначені основні закономірності теплофізичних, физико-механічних, електрофізичних і реологічних характеристик ізоляційних пластикатів під час використання комплексних систем Ca-Zn стабілізаторів. The paper presents results of theoretical and experimental research
into controlling polyvinylchloride composition properties
with application of lead-free stabilizers for cable products insulation.
The basic regularities of thermal-physical, physicalmechanical,
electrophysical, and rheological characteristics are
revealed under utilization of complex Ca-Zn stabilizers of insulating
elastrons.