Электрическая система испытаний силовых кабелей всех классов напряжений с изоляцией из сшитого полиэтилена - Карпушенко, В.П.; Золотарев, В.В.; Чопов, Е.Ю.; Бузько, С.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
В статті запропоновано конструктивне рішення побудови випробувальної системи вимірювання часткових розрядів та виявлення міст пробою з використанням резонансу напруг. The paper introduces a design solution for building a test system
for measurement of partial discharge and detection of breakdown
spots via voltage resonance.