Исследование электромашинно-вентильных преобразователей бесконтактных синхронных и асинхронизированных машин в системе схемотехнического моделирования - Галиновский, А.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Приведені особливості розробки електромашинно-вентильних перетворювачів безконтактних синхронних і асинхронізованих машин, загальний аналіз результатів досліджень моделей перетворювачів в системі схемотехнічного моделювання Micro Cap, рекомендації по застосуванню системи моделювання при проведенні наукових досліджень і в учбовому процесі. Designing features for valve-engine transducers of brushless
synchronous and asynchronized machines are described. Global
analysis of research results on the transducer models in a MicroCap circuit simulation system is made, recommendations on
the simulation system application in both scientific research and
educational process given.