Антология выдающихся достижений в науке и технике. Часть 16: Открытия и изобретения в металлургии - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Наведено короткий нарис з всесвітньої історії винаходу людством основних металургійних технологій кустарного та промислового виробництва різних металів і сплавів. A brief scientific essay on the history of invention of the main
metallurgical technologies of artisan and industrial production of
various metals and alloys is presented.