Методика визначення показника якості системи технічного обслуговування силового електрообладнання тягових підстанцій - Матусевич, О.О. (Електротехніка і електромеханіка, 2016)
Метою статті є розробка методології визначення якості системи технічного обслуговування і ремонту (ТО і Р) силового електрообладнання тягових підстанцій (ТП) електрифікованих залізниць в умовах невизначеності експлуатації
на основі експертної інформації. The purpose of this paper is development of methodology for definition of a quality system of maintenance and repair
(M and P) power equipment of traction substations (TS) of electrified railways operating under conditions of uncertainty based
on expert information.