Рецепція поетичної спадщини Тараса Шевченка в німецькомовному культурному просторі - Зимомря, М.; Зимомря, І. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто питання рецепції творчості Тараса Шевченка в німецькомовному
культурному просторі. Матеріалом для дослідження стали інтерпретаційні оцінки цілої низки
реципієнтів. This article focuses on the perception of Taras Shevchenko’s poetic heritage in the Germanspeaking
cultural area. The interpretative evaluations of a number of recipients became a material
for this research study. В статье рассмотрены вопросы рецепции творчества Т. Шевченко
в немецкоязычном культурном пространстве. Материалом для
исследования стали интерпретационные оценки целого ряда
реципиентов.