Американські pulp-журнали: історія виникнення та причини популярності - Циховська, Е. (Слово і Час, 2013)
У статті розглядається історія виникнення американських pulp-журналів. Авторка акцентує
увагу на основних фактах розвитку цієї індустрії, іменах, які сприяли зростанню популярності
т. зв. “целюлозних” видань. The article deals with the origins of American pulp magazines. The author focuses on the basic
facts of this industry’s development, as well as on the persons who boosted the popularity of the so
called “pulp” press. В статье рассматривается история возникновения
американских pulp-журналов. Автор сосредотачивает внимание
на основных фактах развития этой индустрии, на именах,
которые способствовали росту популярности так называемых
“целлюлозных” изданий.