Використання багатоядерних процесорів для просторової анімації жестової мови - Кривонос, Ю.Г.; Крак, Ю.В.; Бармак, О.В.; Троценко, Б.А. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Запропоновано технологію використання багатоядерних процесорів для розрахунків при відтворенні просторової анімації жестової мови. Приведена реалізація, що використовує зазначений підхід. A technology of 3d animation for the sign language representation that benefits from the usage of multicore processors is suggested. Description of the implementation of the suggested technology is presented.