Опис наукових електронних ресурсів метаданими дублінського ядра - Захарова, Е.Г.; Захарова, О.В.; Резніченко, В.А. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Пропонуються правила використання метаданих Дублінського ядра для створення описів наукових електронних інформаційних ресурсів (періодичних видань; видань, що повторюються; статей; книг; звітів; дисертацій) та надаються пропозиції щодо розширення множини його елементів з метою забезпечення повноти описів. It is proposed the policies of Dublin Core metadata usage for description of scientific electronic information resources (periodicals, replicated issues, articles, books, reports, theses). The proposals of Dublin Core metadata extensions are also given.