Расчет теплового поля полифункционального электромеханического преобразователя с полым перфорированным ротором - Заблодский, Н.Н.; Плюгин, В.Е.; Гринь, Г.М.; Грицюк, В.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропоновано методику розрахунку температурного поля поліфункціонального електромеханічного перетворювача з порожнистим перфорованим ротором на базі скінченно-елементної моделі взаємопов'язаних електромагнітних і теплових процесів. Proposed the method of calculating the temperature field
polyfunctional electromechanical transducer with hollow
perforated rotor on the based finite element model of
interconnected electromagnetic and thermal processes.