Передчасний вихід з ладу обмоток двополюсних асинхронних двигунів середньої потужності - Лущик, В.Д.; Полезін, С.Ю.; Антипко, Г.С. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Встановлені причини передчасного згорання обмоток двополюсних асинхронних двигунів середньої потужності після першого ремонту обмоток. Надані рекомендації по підвищенню їх надійності. Causes of premature failure of medium-power two-pole induction motor windings after the windings first repair are revealed.
Recommendations for the medium-power two-pole induction
motor winding reliability improvement are given.