Разработка математической модели температурного поля ротора частотно-управляемого асинхронного двигателя на основе дифференциальных уравнений теплопроводности - Осташевский, Н.А.; Петренко, А.Н.; Шайда, В.П. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Розроблена математична модель температурного поля ротора частотно-керованого асинхронного двигуна на основі диференціальних рівнянь теплопровідності. Отримана модель була апробована в ході експериментальних досліджень даних двигунів. A mathematical model of the temperature field of a frequencycontrolled asynchronous motor rotor is made out on the basis of differential equations of heat conduction. The model developed is approved in the course of experimental research on the motors examined