Визуальное построение характеристических уравнений линейных электрических цепей - Костюков, В.В.; Канов, Л.Н. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропонований метод візуального визначення коефіцієнтів характеристичних рівнянь перехідних процесів в лінійних електричних колах за допомогою часткових схем. Метод заснований на взаємному зв'язку між корінням алгебраїчного полінома і його коефіцієнтами. Метод проілюстрований на прикладі лінійного електричного кола третього порядку. A visual identification method with application of partial circuits is developed for characteristic equation coefficients of
transients in linear electric circuits. The method is based on
interrelationship between the roots of algebraic polynomial and
its coefficients. The method is illustrated with an example of a
third-order linear electric circuit.