Аnalysis of short electron bunches shaping in a linac - Ayzatsky, M.І.; Kramarenko, K.Yu.; Kushnir, V.A.; Mytrochenko, V.V.; Opanasenko, A.M.; Perezhogin, S.O. (Вопросы атомной науки и техники, 2018)
The features of short electron bunche shaping via velocity bunching are explored. The basic possibility to obtain
bunches with duration less than 1 ps at the LUE-40 linac is shown. Досліджено особливості формування коротких згустків електронів за допомогою швидкісного групування і їх вимірювання. Показана принципова можливість отримання згустків з тривалістю менше 1 пс на прискорювачі ЛУЕ-40. Исследованы особенности формирования коротких сгустков электронов с помощью скоростной группировки и их измерения. Показана принципиальная возможность получения сгустков с длительностью менее
1 пс на ускорителе ЛУЭ-40.