Функціональні можливості сучасних систем електронних бібліотек - Резніченко, В.А.; Проскудіна, Г.Ю.; Овдій, О.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
У роботі йде мова про функціональні можливості сучасних систем електронних бібліотек. Наведені приклади функціональних можливостей найбільш поширених систем EPrints, DSpace, Fedora, CDSware. The paper is about functionality of the modern digital library system. Examples of the functional possibilities of the most popular systems such as EPrints, DSpace, Fedora and CDSware are presented.