Growth rate of QED cascades in a rotating electric field - Kostyukov, I.Yu.; Artemenko, I.I.; Nerush, E.N. (Вопросы атомной науки и техники, 2018)
QED cascading in a rotating electric field is studied. The cascade growth rate is derived from kinetic equations
for electron-positron pairs and photons as a function of the field strength. The rate is in an agreement with the results
of numerical simulations of QED cascade. Досліджено розвиток квантово-електродинамічного (КЕД) каскаду в обертаючому електричному полі. З
кінетичних рівнянь для електрон-позитронних пар та фотонів виведено інкремент зростання каскаду як функція напруженості поля. Отримана формула збігається з результатами числового моделювання. Исследовано развитие квантово-электродинамического (КЭД) каскада во вращающемся электрическом
поле. Из кинетических уравнений для электрон-позитронных пар и фотонов выведен инкремент роста каскада как функция напряженности поля. Полученная формула согласуется с результатами численного моделирования.