Алгоритм криптографічного стиснення інформації за допомогою дерева Штерна-Брокко - Глинчук, Л.Я. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Досліджується підхід до побудови алгоритму і сам алгоритм, який поєднує стиснення і кодування. Алгоритм базується на системі числення Штерна-Брокко (дерево). Наводяться результати застосування даного алгоритму в порівнянні з іншими алгоритмами. Approach to the construction of algorithm and algorithm which combines a compression and code is probed. An algorithm is based on the scale of notation of Shterna-Brokko (tree). Results over of application of this algorithm are brought as compared to other algorithms.