Проблеми правового забезпечення інноваційного розвитку України: стан і перспективи - Тацій, В.Я. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
В статті обговорюється актуальна проблема правового забезпечення інноваційного розвитку України, до якої віднесені питання правового режиму державної власності, кодексів, становлення держави та підприємницької діяльності, захисту прав інвесторів, новаторів, власників, а також завдання щодо підвищення рівня конкурентоздатності знань та наукових надбань, певних виробництв і галузей, товарів і технологій. Наведено рекомендації та заходи по вирішенню означених стратегічних завдань.