Українське порівняльне літературознавство 1920-х років: між реліктами позитивістських уявлень і типологією - Грицик, Л. (Слово і Час, 2013)
У статті на основі праць О.Колесси, П.Филиповича, А.Кримського простежено основні тенденції
розвитку порівняльного літературознавства 1920-х рр. Citing the research works by O. Kolessa, P. Fylypovych and A. Krymsky, the paper examines the
major trends in the development of comparative literature of the 1920s. В статье на основе работ А. Колессы,
П. Филиповича, А. Крымского прослеживаются
основные тенденции развития сравнительного
литературоведения в 1920-х гг.