Текстологія - базова філологічна дисципліна - Гнатюк, М. (Слово і Час, 2013)
У статті розглядаються теоретичні і практичні аспекти текстології, історія її становлення та перспективи розвитку. The article deals with theoretical and practical aspects of textual criticism, the history of its formation and its development prospects. В статье рассматриваются теоретические и практические аспекты текстологии, история её становления и перспективы развития.