Архетипологія роману Василя Шкляра "Чорний ворон" - Андрійченко, Н. (Слово і Час, 2013)
У статті досліджується архетипологія роману В.Шкляра “Чорний ворон”, зокрема архетипи
коня, матері, самості, тіні, вогню, птаха, дерева. The article analyzes the system of archetypes typical of V. Shkliar’s novel “The Black Raven”, in
particular the archetypes of the horse, the mother, the self, the shadow, the fire, the bird, and the tree. В статье исследуется архетипология романа
В. Шкляра “Черный ворон”, в частности, архетипы
коня, матери, самости, тени, огня, птицы, дерева.