Міжнародний Симпозіум "Проблеми електроенергетики, електротехніки та електромеханіки (SIEMA'2018)" (Електротехніка і електромеханіка, 2018)
Шановні колеги!
Оргкомітет Симпозіуму має честь запросити Вас
і зацікавлених співробітників Вашої установи прийняти участь у XXI Міжнародному симпозіумі
«Проблеми електроенергетики, електротехніки та
електромеханіки» (SIEMA'2018), який відбудеться
25 - 26 жовтня 2018 р. за адресою: НТУ «ХПІ»
(електротехнічний корпус) вул. Кирпичова, 2,
м. Харків, 61002, Україна.