Ю. П. Лиманський (1930–2013) - Гура, О.В.; Сушко, Б.С (Нейрофизиология, 2014)
На 84-му році життя після тяжкої тривалої хвороби пішов з життя відомий нейрофізіолог, доктор
біологічних наук, професор, завідуючий відділом
фізіології стовбура головного мозку Інституту
фізіології ім. О. О. Богомольця Національної
академії наук України Юрій Петрович Лиманський.