Метод кодування графічних зображень та впровадження нової технології захисту цінних паперів - Шовгенюк, М.В.; Дідух, Л.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наведені результати досліджень за інноваційним проектом НАН України "Освоєння спеціалізованого програмного
забезпечення та впровадження нової технології захисту цінних паперів". Описано сучасний стан технологій захисту
цінних паперів, основні форми і методи захисту та проведено аналіз розробок сучасного спеціалізованого програмного
забезпечення. Представлены результаты исследований по инновационному проекту НАН Украины "Освоение специализированного программного обеспечения и внедрение
новой технологии защиты ценных бумаг". Изложено
современное состояние технологий защиты ценных бумаг. Описаны основные формы и методы защиты и проведен анализ современных разработок специализированного программного обеспечения. The results of the investigations within the innovational project of National Academy of Sciences of Ukraine "Development of specialized software and introduction of new technology of securities protection" are presented. Modern status of the security protection technologies is stated. Basic forms and protection methods are described; analysis of modern developments of specialized software is carried out.
Key words: encoded image, Hadamard matrixes, securities protection.