Создание высоковольтных импульсных конденсаторов на основе комбинированного пленочного диэлектрика - Гунько, В.И.; Дмитришин, А.Я.; Онищенко, Л.И.; Перекупка, И.А.; Топоров, С.О. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Рассматриваются результаты исследований по созданию высоковольтных импульсных конденсаторов на основе
комбинированных пленочных диэлектрических систем. Розглядаються результати досліджень зі створення високовольтних імпульсних конденсаторів на основі комбінованих плівкових діелектричних систем. Research into feasibility of designing high-voltage pulse capacitors based on composite film dielectric systems is presented.