Реверс трифазних асинхронних двигунів з шестифазними обмотками - Лущик, В.Д.; Полезін, С.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Доведена можливість здійснення реверсу в трифазних асинхронних двигунах з шестифазними обмотками на статорі.
Показано, що під час реверсу шестифазні обмотки зберігають всі свої заявлені переваги. Доказана возможность осуществления реверса в трехфазных асинхронных двигателях с шестифазными обмотками
на статоре. Показано, что при реверсе шестифазные обмотки сохраняют все свои заявленные преимущества. A reverse operation feasibility in three-phase asynchronous
motors with the stator hexaphase windings is proved. In the
reverse mode, the hexaphase windings are shown to keep all
their declared advantages.