Енергетичні характеристики вібратора з приводом від лінійного двигуна з неявнополюсним якорем - Бондар, Р.П. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Розглянуто вібратор з приводом від лінійного двигуна зворотно-поступального руху. На підставі розробленої математичної моделі, отримано рівняння для визначення енергетичних характеристик вібратора з приводом від лінійного
двигуна з неявнополюсним якорем. Проведено порівняльний розрахунок енергетичних характеристик за допомогою
отриманої аналітичної моделі, та імітаційної Simulink-моделі параметри якої, визначені на підставі скінченноелементного аналізу. Рассмотрен вибратор с приводом от линейного двигателя возвратно-поступательного движения. На основании разработанной математической модели, получены уравнения для определения энергетических характеристик вибратора с приводом от линейного двигателя с неявнополюсным якорем. Выполнен сравнительный расчет энергетических
характеристик с помощью полученной аналитической модели, и имитационной Simulink-модели параметры которой, определены на основании конечно-элементного анализа. A vibrator with a linear reciprocating motor drive is studied. On
the basis of the mathematical model developed, equations of
power characteristics of the vibrator with a linear nonsalientpole armature motor drive are obtained. Comparative calculations of the power characteristics by means of the analytical
model obtained and a Simulink-model with FEM-specified parameters are carried out.