Электромагнитное поле кабеля с двухслойным экраном - Боев, В.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Приведен расчет электромагнитного поля коаксиального кабеля с двухслойным экраном. Для описания удельной электропроводности и магнитной проницаемости использованы разрывные функции, что дало возможности решать задачу для всего пространства, содержащего кабель, как односвязной области. Наведено розрахунок електромагнітного поля коаксіального кабелю з двошаровим екраном. Для опису питомої електропровідності і магнітної проникності використані розривні функції, що дало можливості розв‘язувати задачу для всього простору, що містить кабель, як однозв'язної області. The paper presents electromagnetic field calculations for a coaxial cable with a double-layer shield. To describe the conductivity and permeability, discontinuous functions are applied, which makes it possible to solve the problem regarding the whole space containing the cable as a simply connected domain.