Особливості роботи надпровідного обмежувача струму при раптовому короткому замиканні - Данько, В.Г.; Гончаров, Є.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
У статті розглянуто обмежувач струму короткого замикання індуктивного типу з високотемпературними надпровідними обмоткою та екраном. Проаналізовано основні особливості перехідного процесу при виникненні струму короткого замикання. В статье рассмотрен ограничитель тока короткого замыкания индуктивного типа с высокотемпературными сверхпроводящими обмоткой и экраном. Проанализированы основные особенности переходного процесса при возникновении тока короткого замыкания. In the article the fault current limiter of inductive type with hightemperature superconducting coil and screen is considered. Main features of transient at occurrence of short circuit are analyzed.