Особливості утворення різнолігандних комплексів перехідних металів на поверхні хімічно модифікованих кремнеземів - Яновська, Е.С. (Поверхность, 2012)
Розглянуті особливості двохстадійного синтезу та можливості практичного застосування нових різнолігандних комплексів перехідних металів на поверхні комплексотвірних хімічно модифікованих кремнеземів. Peculiarities of by two-step synthesis and the possibility of practical application of new mixed-ligand complexes of transition metals on the surface of chemically modified silicas had been studied. Рассмотрены особенности двухстадийного синтеза и возможности практического применения новых разнолигандных комплексов переходных металлов на поверхности химически модифицированных кремнеземов.