Невідомі автографи Євгена Маланюка - Миронець, Н. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто невідомі автографи поезій Є. Маланюка 1925–1929 рр. та його листів
до Зої Плітас, виявлених в Українсько-канадському документаційно-дослідницькому центрі
в Торонто. The paper dwells on some previously unknown autographs of poems written by Yevhen Malaniuk
in 1925–1929, as well as on his letters to Zoya Plitas which have been found lately in the Ukrainian
Canadian Research & Documentation Center (Toronto). В статье рассмотрены неизвестные автографы
поэзий Е. Маланюка 1925–1929 гг. и его писем к
Зое Плитас, хранящиеся в Украинско-канадском
документально-исследовательском центре в Торонто.