Проповідницьке мистецтво Лазаря Барановича - Білоус, П. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книгу: Матушек О.Ю. Проповіді Лазаря Барановича в дискурсі
українського Бароко: Монографія. – Харків: Майдан, 2013. – 360 с.