Наші презентації (Слово і Час, 2013)
Медицька М. С. Літературознавчі статті, спогади, матеріали; Тетяна Кобзар. Сценічна мова: Техніка мовлення: Навчальний посібник; Володимир Державин. Вибране; Всесвіт. – 2013. – №5-6; Кириченко Світлана. Люди не зі страху. Українська сага: Спогади; Учені записки Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського. Науковий журнал. Серія “Філологія. Соціальні комунікації”.