Нью-Йоркська група та шістдесятники у працях Юрія Лавріненка - Лущій, С. (Слово і Час, 2013)
У статті аналізуються дослідження Ю. Лавріненка про Нью-Йоркську групу та шістдесятників. The paper focuses on Yu. Lavrinenko’s research works which deal with the New York Group and
the representatives of the 1960s generation. В статье анализируются исследования Ю.
Лавриненко о Нью-Йоркской группе и
шестидесятниках.