Ритуально-міфологічна основа поезії Василя Голобородька - Ребрик, О. (Слово і Час, 2013)
У статті проаналізовано поезію Василя Голобородька, увагу акцентовано на використанні
елементів міфологічного світогляду та їхньому вияві у творчості поета. The article explores the poetry by Vasyl Holoborodko, paying special attention to the elements of
mythological worldview and their poetic equivalents. В статье проанализирована поэзия Василия
Голобородько, внимание акцентировано на
использовании элементов мифологического
мировоззрения и их проявлении в творчестве поэта.