Наші презентації (Слово і Час, 2013)
Тарас Салига. …І той вогонь, що не згаса… Маланюкознавчі студії: Монографія; Кур’єр Кривбасу. – 2013. – Липень – серпень – вересень. – №284-285-286; Стецько Ярина. Французька та українська поезія першої половини ХХ ст.
Семантико-стилістична типізація: Монографія; Большакова Т. Л. “Быль о Тарасе”
Леонида Большакова: от замысла к книге; Зінаїда Пахолок, Ілона Несторук.
Миколай Крушевський і Волинь: Каталог-довідник.