70-річчя професора Л.Г. Гречка (Поверхность, 2008)
5 червня 2008 р. виповнилося 70 років професору, доктору фізико-математичних
наук, завідувачу лабораторії електродинаміки наноструктурних систем Гречку Леоніду
Григоровичу.