65-річчя доктора фізико-математичних наук, професора П.П. Горбика - Лобанов, В.В. (Поверхность, 2015)
22 липня 2015 pоку виповнилося 65 років доктору фізико-математичних наук,
професору, завідувачу відділу наноматеріалів Інституту хімії поверхні ім. О.О. Чуйка
НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки Горбику
Петру Петровичу, відомому вченому в галузях фізики, хімії та технології поверхні,
фізики твердого тіла, матеріалознавства.