70-річчя доктора технічних наук Л.С. Семко (Поверхность, 2012)
У січні 2012 року виповнилось 70 років доктору технічних наук, спеціалісту в галузі
фізико-хімії та технології полімерних композиційних систем і фізико-хімії та технології
гетерогенних дисперсних систем. Її наукові праці присвячені фундаментальним основам та
прикладним аспектам створення композиційних систем, в тому числі нанокомпозитів; дизайну
поверхні наночастинок і формуванню шаруватих матеріалів.