Імпресіонізм поезії Раїси Лиші: можливості українського верлібру - Смольницька, О. (Слово і Час, 2013)
У статті вперше розглянуто архетипну основу поезії Раїси Лиші в українознавчому аспекті.
Дослідження здійснено в річищі юнгіанської теорії. Наголошено на самобутності творчості
поетеси. The article examines the archetypal background of Rayisa Lysha’s poetry from the viewpoint of
Ukrainian studies. The research is base on K. G. Jung’s theory. The author stresses the originality
of this woman writer. В статье впервые рассмотрена архетипная основа
поэзии Раисы Лыши в украиноведческом аспекте.
Исследование осуществлено в русле юнгианской
теории. Отмечена самобытность творчества поэтессы.