Про одну судову справу (за "Судебным вестником" № 269 від 10 грудня 1867 р.) - Лебединська, Т.; Сулима, М. (Слово і Час, 2013)
У повідомленні йдеться про багаторічний судовий процес щодо літературної спадщини
Т. Шевченка, зініційований видавцем І. Лисенковим. The paper focuses on a protracted trial concerning the literary heritage by T. Shevchenko which
was actuated by the publisher I. Lysenkov. В сообщении идет речь о многолетнем судебном
процессе по поводу литературного наследия
Т. Шевченко, сынициированном издателем
И. Лысенковым.