"Хронологія радянської культури: константи й трансформації" - Довіна, М. (Слово і Час, 2013)
1–4 липня 2013 р. за підтримки Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України на базі
Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбувся ІІІ міжнародний науковий
семінар із серії “Studia Sovietica”. Тема цьогорічного семінару, який об’єднав 23 учасників з декількох
країн, зокрема Болгарії, Литви, Росії та України, – “Хронологія радянської культури: константи й
трансформації”.