Вектори сучасного літературознавства (за матеріалами журналу "Слово і Час") (Слово і Час, 2013)
31 жовтня цього року в Інституті філології Київського національного
університету імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл за участю
працівників редакції журналу “Слово і Час”, співробітників кафедри теорії
літератури, компаративістики і літературної творчості, студентів
і викладачів Інституту філології.