15-й міжнародний з'їзд славістів у Мінську - Соболь, В. (Слово і Час, 2013)
20-27 серпня 2013 р. у столиці Білорусі Мінську проходив XV міжнародний з’їзд славістів, у якому
взяли участь близько 550 відомих учених із 34 країн світу.