Наші презентації (Слово і Час, 2014)
Бернз Роберт. Вибране / Упоряд.: П. Кормило, Г. Дика; Марко В. П. Аналіз художнього твору; Мельників Р. В. Літературні 1920-ті. Постаті (Нариси, образки, етюди); Леонід Кисельов. Над київськими зошитами.