Наративна архітектоніка Тараса Шевченка (партитура "голосів" поеми "Відьма") - Голобородько, Я. (Слово і Час, 2014)
У статті розглянуто наративні особливості двох редакцій поеми Т. Шевченка “Відьма” та
пов’язані з ними семантичні пласти. The paper analyzes the narration structure in two versions of Taras Shevchenko’s poem “The Witch”,
as well as the semantic strata produced by it. В статье рассматриваются нарративные особенности двух
редакций поэмы Т. Шевченко “Ведьма”, а также связанные с
ними семантические пласты.