Епістолярій як ідентифікація особистості (на матеріалі листів Івана Денисюка) - Кіраль, С. (Слово і Час, 2014)
У статті подано загальну характеристику багатої і значущої епістолярної спадщини видатного
літературознавця, професора Львівського національного університету ім. Івана Франка
І. О. Денисюка (1924–2009) у контексті доби як цінного джерела для ідентифікації його
особистості – людини та вченого. The paper gives an overall description of a rich and significant epistolary heritage by a prominent
literary scholar, professor of Ivan Franko National University of Lviv I. O. Denysiuk (1924–2009) in
the context of his epoch. The letters are treated here as a valuable source for his identification, both
as a man and as a scientist. В статье сделана попытка дать общую характеристику
богатого и значимого эпистолярного наследия выдающегося
литературоведа, профессора Львовского национального
университета им. И. Франко И. О. Денисюка (1924–2009) в
контексте его эпохи и в аспекте анализа как ценного источника
для идентификации его личности – человека и ученого.