Юрій Федькович: Історія розвитку творчої індивідуальності письменника - Волдан, А. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Ковалець Лідія. Юрій Федькович: Історія розвитку творчої
індивідуальності письменника: Монографія. – К.: ВЦ “Академія”,
2011. – 440 с. – (Серія “Монограф”).