Зорова поезія: від футуризму Михайля Семенка до паліндромних братчиків літературного гурту "Геракліт" - Луговик, М. (Слово і Час, 2014)
У статті йдеться про рідкісний вид новітнього письменства – зорову (візуальну, графічну)
поезію. Розглянуто доробок її представників в українській, частково – зарубіжній літературі,
зокрема твори М. Семенка, А. Мойсієнка, В. Барни, Ю. Зморовича. The paper deals with visual (graphic) poetry, a unique type of modern literature. The author surveys
the works of its representatives in Ukrainian and partly in world literature, mostly those of M. Semenko,
A. Moysiyenko, V. Barna and Yu. Zmorovych. В статье идет речь о редкостном виде новейшей
литературы – зрительной (визуальной, графической) поэзии.
Рассмотрено творчество ее представителей в украинской,
частично – зарубежной литературе, в частности произведения
М. Семенко, А. Мойсиенко, В. Барны, Ю. Зморовича.